Apa alamat IP kasebut?

IP minangka pengenal unik kanggo saben piranti ing jaringan. Tujuan utamane yaiku supaya piranti bisa saling komunikasi. Alamat IP rada sebanding karo alamat pos. Ing persiyapan umum ing omah, sampeyan bisa uga duwe sawetara piranti sing nyambung menyang siji sambungan internet liwat router. Kabeh piranti kasebut bakal duwe Alamat IP umum sing padha. Yen salah sawijining piranti wis nyambung menyang internet liwat operator nirkabel, alamat IP kasebut bakal beda karo piranti sing nyambung karo router ngarep.