Naon alamat IP?

IP mangrupikeun idéntifikasi unik pikeun unggal alat dina jaringan. Tujuan utami na nyaéta ngamungkinkeun alat pikeun saling komunikasi. Alamat IP rada tiasa dibandingkeun sareng alamat pos. Dina panyiapan rumah tangga umum, anjeun panginten tiasa gaduh sababaraha alat anu nyambung kana hiji konéksi internét ngalangkungan router. Sadaya alat ieu ngagaduhan Alamat IP anu sami. Upami salah sahiji alat ieu nyambung kana internét ngalangkungan operator nirkabel, éta bakal ngagaduhan alamat IP anu sanés tibatan alat anu nyambung ka router bumi anjeun.